WE GAAN EERST SAMEN OM DE (TEKEN)TAFEL

Wij komen bij u langs om uw (ver)bouwwensen te bespreken 

Natuurlijk zijn wij ervan overtuigd dat we u kunnen helpen en van dienst zijn bij uw verbouwingswensen. Maar u moet ook vertrouwen hebben in ons. Daarom komen we graag eerst bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken.

Geheel vrijblijvend maken we een passende offerte 

Wanneer we weten wat u wilt geven wij u advies met betrekking tot de uitvoering. Zijn er bouwkundige berekeningen nodig? Uw wensen met betrekking tot de materiaalkeuze en de planning wordt met u besproken.

Wanneer de prijsopgave akkoord is maken we samen met u een planning en afspraken

Wij leggen graag alles vast in een contract. Dat werkt voor beide partijen het fijnste. We schatten de tijdsduur in van uw klus en maken afspraken over de uitvoering van het werk.

Tussentijds heeft u altijd een contactpersoon als aanspreekpunt die bereikbaar is

Wij kunnen het heel goed overzien maar wij begrijpen ook dat het voor u best een ingrijpende tijd gaat worden. We willen er voor zorgen dat niet alles op z'n kop komt te staan. Het is dan ook fijn dat als u vragen heeft, u 1 aanspreekpunt heeft. Belt u dus gerust wanneer u dat nodig vindt.

Bij oplevering van het werk lopen we samen alles na en als alles naar wens is, ronden we alles af.

Het is zover! De klus is geklaard en uw wensen zijn werkelijkheid geworden. Misschien zijn er nog een paar kleine dingen die nog niet helemaal goed zijn maar we gaan niet weg voordat u tevreden bent.